Min datter skal på kreativ efterskole i Jylland

kreativ efterskole i jylland

… Og jeg er rædselsslagen 🙂

Mit lille, store barn, som i virkeligheden er en ung pige på 14 år efterhånden, skal på efterskole i Jylland, her: http://www.lunderskovefterskole.dk/

Her skal du gå på teaterlinjen. Hun vil gerne være skuespiller, men om det bliver ved teatret eller som filmskuespiller er der ingen af os der ved.  Det er slet ikke sikkert at der er andre end mig der synes hun er talentfuld. Sådan er det vel bare at være mor.

Vi har været til info-aften hos dem, og til noget der hedder Efterskolernes Aften. Men først der fandt vi dem på Youtube, hvor vi så en masse videoer af film som de har lavet på efterskolen.

En af dem kan du se her:

Hvordan gør i som forældre?

.. når jeres barn skal så langt væk ?

Jeg sidder her i København, og efterskolen ligger heeelt ovre ved Kolding.

Vi snakker allerede i telefon flere gange dagligt, og vi er rigtigt tætte.  Vi kommer selvfølgelig også til at snakke i telefon, mens hun er på skole. Men jeg har trods alt også været vant til at have hende hjemme hver eneste dag, næsten, i 14 år nu. Jeg må sgu ærligt indrømme at jeg fælder en lille tåre bare ved at skrive det her?

Så hvordan gør jeg ?  River jeg bare plastret af, og ser smerten i øjnene, ved for eksempel ikke at ringe for meget, ved ikke at ville ses for hurtigt igen? Hvordan gør jeg min pige mere selvstændig, uden at miste det helt specielle vi altid har haft sammen ?

Hmmm…

Det positive ved det er..

.. det er at jeg får mere tid til mig selv. Der er kun 1 person jeg skal købe ind til, lave mad til og rydde op efter. Og når jeg så siger det der med at der kun er 1… Jamen, så bliver jeg jo trist igen. Kun 1. Jeg er kun 1. Uden min datter.

Nå, men jeg er selv en stor pige, for slet ikke sige er jeg faktisk en voksen kvinde med en god karriere, som faktisk godt kan finde ud af passe på mig selv, men lige den her gang, gjorde faktisk lidt mere ondt, den dag vi havde bestilt det her efterskoleophold til hende.

Jeg elsker at tager kurser som i også kan læse om her på bloggen, så måske er det bare det der skal til. Et kursus i at at sende sin datter videre i livet.

Og for at være helt ærlig. så er jeg jo glad for at sende min datter på efterskole. På vej mod nye eventyr.

Du kan finde en oversigt over danske efterskoler på efterskole foreningens hjemmeside som er her

Med kærlige mor-hilsner

Malene

Skriv et svar