Sådan hjalp et kursus i Photoshop mig videre i livet

photoshop kursus c5

Vil du være god til Photoshop ? Så tag et kursus

Som jeg tidligere har skrevet om, så er det super vigtigt for mig at man få taget et kursus. Jeg har allerede selv taget i kursus i Navision, jeg har en længerevarende uddannelse og jeg er selv ved at skulle tage et kursus i Photoshop.

Den måde jeg fandt det kursus i Photoshop vil jeg hermed fortælle dig om.

Det vigtigste først

Og det var at det skulle være lokalt. Jeg kan simpelthen ikke tage til København eller Århus på sådan en 3-4 dages tur. Selv hvis jeg brugte AirBnB som et sted hvor jeg kunne overnatte billigt, ville udgifter til kursus, forplejning og overnatning simpelthen blive for voldsomt for mig. Så det skal være lokalt.

Og da jeg bor i Kolding, så søgte jeg på Google efter ” Photoshop kursus Kolding “. Dette gav mig forskellige valg. For eksempel grafiskekurser.dk. Men det var ikke godt nok, da jeg altid gerne vil have 3 forskellige firmaer at vælge imellem.

Jeg fandt så 2 andre. Jeg ringede til dem, spurgte ind til priser og forskellige referencer. Til sidste spurgte jeg folk i mine neværk på Facebook og Twitter. Og det var der, på de sociale medier, at jeg blev overbevist om rent faktisk at vælge grafiskekurser.dk, da de simpelhen bare havde de bedste anmeldelser, de bedste priser i forhold til hvad man fik ud af det og så virkede de bare rare at snakke med i telefonen.

Jeg har nu booket et kursus i Photoshop hos dem. Jeg fulgte samme procedure da jeg tog mit kursus i Nav, som jeg tog hos ErpSupporten der også ligger her i Kolding.

Jeg er blevet så glad for de kurser, at jeg selv overvejer at tage et kursus i at tage et kursus, så jeg kan holder kurser i keramik, som jo er der at mit hjerte ligger, og er derfor at jeg har lavet en blog på det her domæne, som tidligere har solgt brugskunst.

Har du taget en uddannelse som har forandret dit liv ?

Hvordan finder du frem til firmaer du kan stole på ?

Skriv et svar