Navision – Et kursus i Nav lærte mig noget om mål i livet

Microsoft-Dynamics-Nav-Online-Training-Som jeg tidligere har skrevet om, så har lang uddannelse og mange kurser hjulpet mig til at opnå mine mål her livet. Det kan du blandt andet læse om på forsiden af bloggen her.

Det sidste kursus jeg tog var et kursus i Nav ( Navision), og her vil jeg beskrive lidt om hvad det kan gøre for din virksomhed ( jeg arbejder selv som bogholder i en virksomhed, og har derfor en del erfaring med programmet, selvom Navision dog ikke er et decideret bogføringsprogram)

 

 

Sådan skaber du en mere effektiv virksomhed med Navision

Er du virksomhedsejer, ved du sikkert, at en succesfuld virksomhed ikke kommer af sig selv – snarere tværtimod. Det kræver hårdt arbejde, blod, sved og tårer. Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør din virksomhed heller ikke. I denne artikel har jeg dog samlet et par nyttige tips, som du kan bruge i jagten på at skabe dig selv en erhvervseventyr.

 

Tilegn dig nye kompetencer – det gavner på kort og lang sigt

Der findes ingen mennesker, der er gode til alting. Du har med garanti dine styrker og tilsvarende en række svagheder. Uanset om du er en spirende iværksætter eller en erfaren virksomhedsejer, kan det være fordelagtigt at opdatere dine kompetencer med ny, nyttig viden fra tid til anden.

Har du fx overvejet et Microsoft C5 kursus? Dette er et effektivt program, der er ideelt til bogføring og regnskab for mindre virksomheder. Det er dog langt fra alle, som kan gennemskue debet og kredit – så overvej at tage et C5 kursus, så du klædes godt på, inden du begiver dig i et kast med at lave regnskaber.

 

Et andet godt program fra Microsoft er det såkaldte Microsoft NAV, der er en ERP løsning til små og mellemstore virksomheder. ERP er en forkortelse for ”Enterprise Resource Planning” og er således et program, der kan give et overblik over og håndterer en virksomheds administrative opgaver og områder. ERP er således en fantastisk løsning for dig, som gerne vil have en mere effektiv og strømlinet virksomhed.

 

Igen kan Microsoft være behjælpelige. De har nemlig to programmer; Microsoft Dynamics ERP og Microsoft Dynamics NAV. Begge disse systemer kan gøre forskellen mellem en ineffektiv og velfungerende organisation eller virksomhed.

 

Kan du se ideen i NAV eller ERP, men er du ikke ligefrem en ørn til teknik eller IT? Igen kan fx et NAV kursus være guld værd for dig som virksomhedsejer. Her får du den viden, du skal bruge for at kunne betjene programmet, samtidig med at du får en omfattende viden i forhold til udnytte programmets mange fordele. De få udgifter, der ved et NAV kursus, er vand sammenlignet med de mange fordele, du opnår.

 

Kom i gang i dag –  ikke i morgen

 

Gør dig selv den tjeneste at melde dig til NAV eller C5 kursus i dag – lad vær med at udskyde det til i morgen. Foruden at du tilegner dig ny viden, som potentielt kan have stor værdi for din virksomhed, så får du også et par nye punkter, som du kan skrive på dit CV. Skulle drømmen om en virksomhed glippe, har du altså et par attraktive egenskaber, som en potentiel arbejdsgiver kunne være interesseret i.

Skriv et svar