Solbriller kan også være kunst. Design til dit ansigt fra Ray Ban – Min favorit

solbriller dame

Jeg elsker brugskunst som du kan se ved at følge min blog her. Keramik og så meget andet. Og i den verden hvor jeg kommer fra der kan forfængelighed godt være et fyord. Puha, smarte solbriller fra Rayban — Puha, slem pige. Vi skal være økologiske og naturlige.

Well.. solbriller beskytter øjnene mod solens UV stråler. Det er faktisk videnskabeligt bevist at du kan få grå stær tidligere end normalt hvis du ikke beskytter dine øjne mode solens UV stråler ( Kilde:  https://www.cancer.dk/solkampagnen/forside/

Sådan så er det af vejen.

Og hvad der også er vejen er min jagt på et par fede solbriller som passer til en dame som mig ( ja, man hedder dame, eller kvinde når man er over en hvis alder, ikke pige). Jeg bor i Kolding og kender derfor den her online forretning som sælger Ray Ban solbriller til damer ( se den her :  http://www.seerup-optics.dk/shop/35-ray-ban-sol-briller/ ). Jeg kan godt lide service jeg får af dem. Selvom det er en webshop, så kan du altid kontakte deres support og stille spørgsmål til de briller du måtte ønske. Kræsen som jeg er, og da jeg ikke gider sende mine solbriller frem og tilbage hele tiden indtil jeg finder de rette, så er jeg altså typen som bruger supporten en del på diverse webshops. Det sparer mig for en fejlkøb har jeg fundet ud af, på den hårde måde

rayban_by_jossart

Du har din kunst – Jeg har min

I øvrigt så findes der også forskellige opfattelser af kunst. Du kan for eksempel finde klassisk dansk møbeldesign fra for eksempel FDM Møbler som solgte Børge Mogensen Gyngestolen ( som jeg er vild med). Den slags kunst er helt klar mere borgerlig og ikke-provokerende. Men nogle gang kan kunst godt bare være en en hyldest til designet, æstetikken og funktionaliteten. Det behøver ikke altsammen være samfundsrevsende, progressivt og frækt.

Så derfor ser jeg faktisk også et smukt stykke kunst, når jeg ser et par Ray Ban solbriller. Og det er jeg sikker på at mange andre også gør, måske uden at sætte ord på det som jeg gør nu.

Jeg har selvfølgelig en grænse. Photoshop af forsider på skøndhedsmagasiner er ikke kunst. Det er en løgn som bruges til at sende et helt forkert signal til unge kvinder / piger.

Nå, jeg vil tage min Ray Ban solbriller på, gå ud i solen, følge mig beskyttet og se godt ud, med min kunst i ansigtet.

Du må have det godt 🙂

Ray Bans og kunst går op i en højere enhed i den her video

Skriv et svar