Scratch Maps – Den korte forklaring på hvad et scratch map er

scratch map dansk webshopFik du den? “Den korte forklaring på hvad et scratch map er?” .. Ja komiker bliver jeg nok ikke lige foreløbig 🙂

Men hvis jeg kan give et cool lille tip videre, jamen så er jeg bare glad igen.

Jeg har rejst meget rundt i verdenen. Det er der jeg først fik interessen til kunsthåndværk

Jeg så en masse hjemmelavede kunsthåndværk som ikke var lavet på fabrikker, men af rigtige mennesker med en passion.

Når jeg kom hjem

Så satte jeg en nål i et kort. Endnu et land, endnu et eventyr, endnu en måde at udvide min horisont på. Det blev til mange nåle, efterhånden.

Da jeg var i USA faldt jeg så over noget der hedder et “Scratch Map”, du kan se det på en amerikansk webshop her ( du får linket til den danske webshop længere nede i teksten)

Det oprindelige Scratch Map kort blev udtænkt og designet af  “Luckies of London” i 2009. Et møde mellem kreative mennesker, der havde et ønske om at kortlægge rejser på en ny måde, førte til det oprindelige Eureka-øjeblik. Dette blev efterfulgt af en periode med designfinessering og materialetestning for at komme frem til et unikt nyt produkt, der så fantastisk ud på en væg hjemme i stuen, var informativt og en glæde at ridse i.

Da jeg jo selv har haft en dansk webshop betød det dog noget for mig at støtte en anden dansk shop, sådan at Amazon, og hvad de ellers hedder ikke løber med alle pengene på nettet.

Så i Danmark købte jeg det på den her shop, som er specialiseret i KUN at sælge scratch maps, fra Europa og også verdenskort. Se dem her hos skrabekort.dk

Så der jeg kom jeg til kort

Yes, jeg joker igen. Priceless 🙂

M;en pointen er vel at der ikke er så meget mere at sige omkring disse scratch maps. De tilfredsstiller en sær glæde ved at ridse i noget. Det er sådan en LILLE smule OCD agtigt tror jeg 😉

Her kan du se en video med en fra Brasilien der tester et Scratch Map. Han taler portugisisk, surprise, men man kan se hvordan et scratch map fungerer.

Og det er pointen i denne video-test

Skriv et svar